OM HOTELLET

Overhalla Hotel er et villmarkshotell som ligger midt i sentrum av Overhalla. 190 km til Værnes, 100 km til Steinkjer, 20 km til Namsos Lufthavn og kun 25 km til E6, Nordlandsbanen og Grong.

VÅR RESTAURANT

Hotellet har en stor og trivelig spisesal med mulighet for å dekke på til 120 gjester. Grupper, kurs og konferanser er velkomne og vi serverer selvfølgelig våre egne lokale lakseretter.

LAKSELVA NAMSEN

Namsen blir ofte kalt Dronningen av norske lakseelver og hotellet ligger og i selve hjertet og tett opptil de beste fiskestedene og fiskevald som elva Namsen og sideelva Bjøra har å by på.

Attraksjoner i Nærområdet

Mølla, Laksefiskemuseet i Overhalla Sentrum

Her kan du se hvordan laksefisket har utviklet seg i mer enn 170 år.
Hele første etg er viet laksefisket. I andre etg er det bygdemuseum.

Haugen Keramikk

Produksjon og salg av keramikk, ca. 2 km fra hotellet.

Besøk Nettsiden

Ranem Kirke i Sentrum av Overhalla

Dette er en virkelig vakker kirke, bygget rundt 1150.
Er med i ordningen “Åpen Veikirke” – Guide om sommeren på dagtid.

Havfiske

Vi kan arrangere havfiske for grupper opptil ca 15 personer. Dagturer eller bare noen timer. Fortell hva du vil ha og vi lager ett opplegg som passer.

Bertnem Gravhauger

Se GRAVHAUGENE på Bertnem, ca 8 km øst over Overhalla sentrum, rett ved fv 760. Unike gravhauger fra yngre jernalder. Gravhaugene ligger ca 8 km øst for Ranemsletta. Den største er 6 – 7 meter høy og nesten 50 meter i diameter!

Maken til kjempegravhaugene, fra ca år 400 – 500 e. kr.f., må du til Uppsala i Sverige for å se. Overhalla og Grong er det område i Norge med flest fornminner fra før – vikingetid.

Golf

Namsen golfbane ligger på sørsiden av elva Namsen, ca 2 km øst for Ranemsletta. Den har 9 hull, klubbhus med toalett og en flott veranda med overbygg.

De arrangerer kurs gjennom hele sesongen og det er bare å kontakte kursansvarlig.

Besøk Nettsiden

Overhalla Hotel ligger vakkert til i sentrum av Overhalla, tett opptil de beste fiskestedene i Namsen og sideelva Bjøra.
Per Herlof Sellæg - Daglig leder
Overhalla Hotel - Ditt Villmarkshotell