OM HOTELLET

Overhalla Hotel er et villmarkshotell som ligger midt i sentrum av Overhalla. 190 km til Værnes, 100 km til Steinkjer, 20 km til Namsos Lufthavn og kun 25 km til E6, Nordlandsbanen og Grong.

VÅR RESTAURANT

Hotellet har en stor og trivelig spisesal med mulighet for å dekke på til 120 gjester. Grupper, kurs og konferanser er velkomne og vi serverer selvfølgelig våre egne lokale lakseretter.

LAKSELVA NAMSEN

Namsen blir ofte kalt Dronningen av norske lakseelver og hotellet ligger og i selve hjertet og tett opptil de beste fiskestedene og fiskevald som elva Namsen og sideelva Bjøra har å by på.

Kort om Hotellet

Avstand til Værnes er 190 km., til Steinkjer 100 km., til Namsos Lufthavn 20 km., og til Grong, E6 og Nordlandsbanen er det 25 km.

  • Hotellet har en stor og trivelig spisesal hvor det er mulig å dekke på til 120 personer.
  • Hotellet består av 23 rom med til sammen 54 senger.
  • Leilighet med 2 soverom og 6 sengeplasser.

Hotellet ligger tett opptil de beste fiskestedene i Namsen og sideelva Bjøra. Vi har en fin salong som om sommeren brukes som separat rom for mindre grupper av fiskere. Salongen passer for grupper opptil 10 personer. Passer både cocktail og middag. Meget populært for våre fiskegrupper.

Peisestue i forbindelse med resepsjonen. Hotellet er meget godt tilrettelagt for rullestolbrukere. 12 av våre overnattingsrom har tilrettelagte baderom med plass for rullestolbrukere. Det finnes ingen trapper til avdelinger uten at det samtidig er heis.

For ytterligere informasjon eller for bestilling, kontakt hotellet.

Sagt om Hotellet

“Når jeg, sammen med et økende antall venner og forretningsforbindelser, er blitt trofast mot Overhalla Hotel, skyldes det at hotellets vertskap, Elsa og Oddvar Heilong, har skapt et særegent opplevelsesprodukt basert på varme, omtanke og fleksibilitet ovenfor den enkelte gjest, veltilberedt og velsmakende mat, akkompagnert av utsøkte viner fra fruens egen “bestillingsutvalg”. Den er en opplevelse fattigere som ikke har sovet en god natts søvn i Overhalla Hotels rommelige, rene og rolige rom, med en egen laks på “frysen” etter å ha nydt storfugl med skogsopp, hare eller elgstek, tilberedt og servert utendørs ved Namsens bredd og presentert med et godt glass Margaux eller Amarone”.

Per F. Hetty, Oslo, trofast siden 1987. 

Overhalla Hotel ligger vakkert til i sentrum av Overhalla, tett opptil de beste fiskestedene i Namsen og sideelva Bjøra.
Per Herlof Sellæg - Daglig leder
Overhalla Hotel - Ditt Villmarkshotell