OM HOTELLET

Overhalla Hotel er et villmarkshotell som ligger midt i sentrum av Overhalla. 190 km til Værnes, 100 km til Steinkjer, 20 km til Namsos Lufthavn og kun 25 km til E6, Nordlandsbanen og Grong.

VÅR RESTAURANT

Hotellet har en stor og trivelig spisesal med mulighet for å dekke på til 120 gjester. Grupper, kurs og konferanser er velkomne og vi serverer selvfølgelig våre egne lokale lakseretter.

LAKSELVA NAMSEN

Namsen blir ofte kalt Dronningen av norske lakseelver og hotellet ligger og i selve hjertet og tett opptil de beste fiskestedene og fiskevald som elva Namsen og sideelva Bjøra har å by på.

Har du planer om Selskap?

Har du et selskap på planen? Da lønner det seg å kontakte oss før du bestemmer deg! Vi har flere forskjellige rom som passer til selskap for noen få personer eller langt over hundre. Året rundt er det tid for mange selskaper. Da er vi beredt til å tilby den menyen som måtte passe. Spesiellt vil vi nevne muligheten av å få servert helstekt lam eller svin. Det kan vi gjøre ved hotellet, i Efri Halfa eller som Catering.

I tillegg høster vi kantareller, annen skogssopp, multer, tyttebær etc. Da har vi enda ikke nevnt alt vi kan gjøre med laks. Av dette og andre råvarer kan vi tilberede den menyen som virkelig passer for deg og ditt selskap.

Overhalla Hotel ligger vakkert til i sentrum av Overhalla, tett opptil de beste fiskestedene i Namsen og sideelva Bjøra.
Per Herlof Sellæg - Daglig leder
Overhalla Hotel - Ditt Villmarkshotell

Vellykket Arrangement 2023